Anslut dig till oss

Teknik

VPN: Läs våra bästa tips för att hitta rätt!

Publicerad

Bild på en VPN tjänst

Den bästa gratis VPN-tjänsten finns där ute. Det finns inget bättre ställe för att ta reda på de bästa alternativen än här, där vi granskar alla de senaste nyheterna och uppgraderingar för att ta reda på vilka som nu är bäst i sina respektive kategorier.

Det finns flera högkvalitativa gratis VPN-tjänster tillgängliga nuförtiden, och de flesta av de välkända VPN-leverantörerna tillhandahåller en gratisversion av sin betaltjänst som ger tillräcklig säkerhet och det absolut nödvändigaste.

Namn som Proton & Hot spot ligger nu högst upp på den mest populära listan över tjänster. Kolla in vårt toppurval av de bästa VPN-tjänsterna som för närvarande finns tillgängliga, som innebär en liten avgift men som ändå ger det starkaste skyddet.

ProtonVPN

ProtonVPN

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna hos ProtonVPN är det faktum att det inte finns något datatak för hur mycket du kan använda med din VPN.

Vi skulle vara efterblivna om vi inte började med det viktigaste försäljningsargumentet. Med ProtonVPN finns det inga månatliga datalimiter, vilket är ovanligt för en gratis VPN-tjänst (som du kommer att se nedan) och verkligen användbart om du planerar att använda din VPN för streaming.

Gå till ProtonVPN här!

VPN från Hotspot Shield

VPN från Hotspot Shield

När det gäller de bästa VPN-tjänsterna är Hotspot Shield Premium den klara vinnaren. Den toppar också vår lista över de snabbaste VPN-tjänsterna. På grund av detta är gratisversionen en självklarhet.

Med gratisutgåvan kan du säkra upp till fem enheter samtidigt, men du är begränsad till 500 MB data varje dag (cirka 15 GB i månaden). Även om det kan tyckas vara en allvarlig begränsning är det egentligen ganska liberalt jämfört med andra leverantörer.

Det finns en premiumversion av Hotspot för 2,50 dollar i månaden som ger dig tillgång till servrar i över 70 länder. I gratisversionen är du begränsad till en enda server i USA, och om du använder en Android-smartphone måste du acceptera reklam. Den är också begränsad till 2 MB/s.

Gå till Hotspot Shield här!

Windscribe

Windscribe

Windscribes skapare marknadsför gärna sin kostnadsfria VPN-tjänst, och de har ingen anledning att inte göra det. På grund av den breda datadelningen och integritetsskyddet är det ett starkt alternativ.

Som baslinje får du 2 GB bandbredd varje månad, vilket är lite i underkant. Du kan få 10 GB lagring varje månad om du anger din e-postadress. Det finns 11 servrar i Storbritannien, Hongkong, Tyskland, Kanada, Turkiet och åtta olika städer i USA som är tillgängliga med gratisversionen. Det finns ett ”freemium”-koncept här; om du gillar vad du ser kommer du att uppmanas att ansluta dig till premiumtjänsten, men uppmaningarna är inte påträngande.

Vi observerade dock att Windscribes prestanda var mindre jämn än konkurrenternas och att det tog längre tid än vanligt att ansluta till en server. Med detta sagt är detta mindre klagomål på en utmärkt gratistjänst.

Gå till Windscribe här!

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sport

Hur tekniken har påverkat sporten

Publicerad

Bild på sport och teknik

Sanningen är att den tekniska utvecklingen har lett till en mängd förbättringar för idrotten som helhet, främst genom förbättrad noggrannhet i tidtagningen av evenemang och förbättrad allmänhetens förtroende för idrott på områden som rättvisa och säkerhet.

Även inom idrottsvärlden har tekniken spelat en viktig roll för att idrottare ska kunna fokusera mer på regel efterlevnad. För att få en bättre överblick över sporten har skdare utnyttjat tekniken. Sett ur denna synvinkel verkar alla fördelar med dagens idrottsteknik vara större än själva problemet.

När man letar efter sajters om sport teknik sätter man sin tillit till sig själv eftersom allt från ett aktivitetsarmband till en pendelbelysning finns tillgängligt till bottenpriser. Om du inte har listat ut det än ska vi presentera några mer specifika fördelar för dig.

Fördelar med teknik inom sport

Idrottares måste använda den senaste utrustningen för att få bästa möjliga prestanda. Teknisk framsteg påverkar alla sporter genom deras utrustning, till exempel fotboll, golf och tennis.

Jag skulle vilja ha lite mer säkerhet, tack. Säkerhet är viktigt för alla former av idrott, inte bara tuffare sporter som amerikansk fotboll och ishockey, som kräver mycket fysisk kontakt. Inom dessa idrotter har tekniken bidragit till en säkerhetsnivå som underlättar kampen mot hjärnskakningar.

Upplevelsen kommer att bli bättre och bättre med tiden. Det är inte bara användarna som drar nytta av tekniken, utan den har också betydande konsekvenser för de människor som påverkas av den. Att använda siffror är till exempel ett enkelt sätt att ge tittarna den visuella upplevelsen av att se fotboll på tv. Poängen, å andra sidan, kan ses på tv-skärmen och gör det på så sätt lättare för skdare att hänga med i handlingen. Jag anser därför att dessa förändringar har gjort situationen mycket bättre än den var tidigare.

Välj en sport med omsorg. Fusk och fel kan lättare upptäckas med hjälp av dagens teknik, till exempel genom att detonera Tjuvstartare eller prestationshöjande droger i idrottares händer.

Förbättrar en persons förtroende för andra. Modernt förtroende kan inte förstås. Faktum är att det är lika viktigt att använda den inom olika idrotter som att använda den på många andra sätt.

Några exempel på utrustning som har skapat tekniska prejudikat med betydande inverkan på spelets olika aspekter är tennisracketar, golfklubbor och skidor. Särskilt golfklubbor har under loppet av bara några få decennier genomgått en enorm förändring som har gjort det möjligt att slunga bollen längre och högre.

Fortsätt läsa

Sport

Teknik som går hand i hand med sport!

Publicerad

En bild på sport teknik

Nedan kommer vi gå igenom våra absoluta bästa tips gällande teknik som passar den sportiga och aktiva. Allt i från mobilskal till pannlampor kan hjälpa dig och ditt sportliv att prestera bättre!

Multifunktionella mobilskal

Multifunktionella mobilskal

Ett mobiltelefonsskydd är mer än bara en modern accessoar.

Om du tappar din telefon när du springer nerför en backe kan ett telefonskal hjälpa till att mildra stöten och förhindra att telefonen krossas. De flesta mobiltelefoner kan utrustas med ett skyddshölje. Du kan köpa ett telefonfodral i en fysisk butik eller på nätet.

Hörlurar

Hörlurar

När man tränar ensam föredrar de flesta att ha någon form av hörlurar i öronen. Oavsett om du tränar ensam eller tillsammans med en vän är det ett utmärkt sätt att höja humöret genom att sätta igång med musik eller lyssna på podcasts eller ljudböcker.

Om du ska använda hörlurar när du tränar ska du se till att de sitter på plats när du rör dig. En uppsättning över-örat-hörlurar kan hjälpa till att hålla hörlurarna på plats när du rör dig mycket, t.ex. när du joggar. Om du däremot gillar att promenera snarare än att springa kan in-ear-hörlurar vara den perfekta lösningen för dig.

Pannlampa

Pannlampa

En lampa är ett måste för alla som planerar att göra några utomhusaktiviteter i vinter. Med hjälp av remmar lyser en lampa upp vägen framför dig i mörkret.

I mörkret gör en pannlampa det möjligt för dig att se den väg du joggar, cyklar eller går på. Pannlampor är en bra investering om du någonsin har velat träna utomhus i mörkret men inte har velat göra det på grund av mörkret.

Appar

Appar

Du kan göra din träning roligare genom att använda någon av de många användbara applikationer som finns tillgängliga för mobila enheter. Om du går en promenad eller springer utomhus kan du använda en av dessa för att hålla koll på din sträcka och ditt tempo.

Med dessa program kan du hålla koll på ditt tempo och se hur långt du har kommit. Dessutom finns det program som visar hur du kan genomföra olika träningspass hemma. För personer som utövar yoga i olika former finns det program som rekommenderar yogaställningar och avslappningstekniker. Sök efter ”motion” på App Store eller Google Play för att hitta en lämplig app för din träning. Du kommer på nolltid att presenteras för en mängd olika alternativ.

Fortsätt läsa

Sport

Sport och teknik hänger ihop.

Publicerad

En bild på teknologi och sport

I dagens moderna samhälle så finns det ett enormt utbud av teknik som kan implementeras på våra sporter. Nedan kommer ta upp några exempel på detta!

I virtualitetens värld

I virtualitetens värld

Virtuell verklighet används både på och utanför spelplanen. Förutom att hjälpa spelarna att prestera bättre, förbättrar det också tittarupplevelsen för tittarna. Ur en idrottsutövares synvinkel är VR idealisk för träning och övning.

Det finns ingen risk för skador eftersom de kan träna i en virtuell miljö som ser ut och känns som en verklig miljö. Tränare kan använda de data som genereras för en specifik spelare för att anpassa träningen.

När det gäller virtuell verklighet (VR) får betraktaren en känsla av att vara med i handlingen. Live VR-sändningar av sportevenemang kommer att möjliggöras genom ett samarbete mellan FOX Sports och NextVR.

Eftersom det kan vara dyrt att närvara personligen vid en match kan virtual reality (VR) visa sig vara det mest kostnadseffektiva alternativet i framtiden. Den plats du fick under matchen var inte till din smak. Om du har ett VR-headset kan du stå bredvid en spelare medan de sjunger nationalsången eller gå närmare planen.

Visste du att det finns en utbildning som heter ”Sportteknologi”

Diagram och tabeller

Diagram och tabeller

Idrottare som tävlar och har roligt är i allmänhet vad man tänker på när idrott nämns. I slutändan är det bara ett spel. I verkligheten spelar de dock bara ett slumpspel. I sportens värld kretsar allting kring statistik och dataanalys. Du har den tekniktrend som sannolikt kommer att dominera sporten de närmaste åren om du kombinerar den med sakernas internet (IoT).

Varje spelare, varje skott och varje kvadratcentimeter av spelområdet övervakas av kameror som är uppsatta över hela arenan. Spelarnas skor och hjälmar är utrustade med sensorer som övervakar varje aspekt av spelet. All data samlas in och analyseras i realtid.

Ett lags dynamik kan förbättras genom att snabbt bedöma värdet av undervärderade spelare med detta verktyg i handen. De bästa lagen har blivit ännu bättre tack vare ny teknik. Militären utvecklade först de högteknologiska kamerorna för missilspårning.

Åtgärder mot skador

Åtgärder mot skador

De långsiktiga konsekvenserna av huvudskador, särskilt i hockey, är ett problem inom många idrotter. Det är här som tekniken kan komma in i bilden. Tekniken för att tillverka smarta hjälmar med sensorer och magneter finns redan tillgänglig, och den kan utvecklas och uppgraderas.

Men det finns mer än så. Hjärnskakningsutvärdering i realtid är tillgänglig om en spelare träffas i huvudet av ett föremål. Hjälmar som används inom till exempel alpina sporter och kampsporter skulle kunna dra nytta av samma teknik.

Idrottsprestanda förbättras och säkerheten under matchdagen ökar tack vare tekniska framsteg. Det gör det lättare för åskådare att följa matcherna och kan ha ett betydande inflytande på många olika sporter.

Fortsätt läsa
Annonsering

Trendar

Copyright © 2022 Direktnytt.se