Anslut dig till oss

Sport

Zlatan: klädmärket A-Zs stora framgång

Publicerad

Bild på Zlatan

Sportvarumärket A-Z grundades av Zlatan Ibrahimovic, den nuvarande omslagspojken på Kings Sports Illustrated.

Han bekräftade sin övergång till Manchester United några veckor senare. A-Z är ett direkt resultat av hans tidiga framgångar på fotbollsplanen. Sverige är varumärkets viktigaste marknad, följt av Storbritannien.

Vi har bara börjat och varje dag ger oss mer och mer kunskap och förståelse. Varner Ibrahimovic AB:s vd Knut-Erik Kollberg tillägger: ”Det handlar om att inte låta framgången bromsa oss.

En ny A-Z t-shirt släpps i samband med att varumärket expanderar till ytterligare tio europeiska länder. Här är en bild på vad jag pratar om.

Zlatan: klädmärket A-Zs stora framgång

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sport

Hur tekniken har påverkat sporten

Publicerad

Bild på sport och teknik

Sanningen är att den tekniska utvecklingen har lett till en mängd förbättringar för idrotten som helhet, främst genom förbättrad noggrannhet i tidtagningen av evenemang och förbättrad allmänhetens förtroende för idrott på områden som rättvisa och säkerhet.

Även inom idrottsvärlden har tekniken spelat en viktig roll för att idrottare ska kunna fokusera mer på regel efterlevnad. För att få en bättre överblick över sporten har skdare utnyttjat tekniken. Sett ur denna synvinkel verkar alla fördelar med dagens idrottsteknik vara större än själva problemet.

När man letar efter sajters om sport teknik sätter man sin tillit till sig själv eftersom allt från ett aktivitetsarmband till en pendelbelysning finns tillgängligt till bottenpriser. Om du inte har listat ut det än ska vi presentera några mer specifika fördelar för dig.

Fördelar med teknik inom sport

Idrottares måste använda den senaste utrustningen för att få bästa möjliga prestanda. Teknisk framsteg påverkar alla sporter genom deras utrustning, till exempel fotboll, golf och tennis.

Jag skulle vilja ha lite mer säkerhet, tack. Säkerhet är viktigt för alla former av idrott, inte bara tuffare sporter som amerikansk fotboll och ishockey, som kräver mycket fysisk kontakt. Inom dessa idrotter har tekniken bidragit till en säkerhetsnivå som underlättar kampen mot hjärnskakningar.

Upplevelsen kommer att bli bättre och bättre med tiden. Det är inte bara användarna som drar nytta av tekniken, utan den har också betydande konsekvenser för de människor som påverkas av den. Att använda siffror är till exempel ett enkelt sätt att ge tittarna den visuella upplevelsen av att se fotboll på tv. Poängen, å andra sidan, kan ses på tv-skärmen och gör det på så sätt lättare för skdare att hänga med i handlingen. Jag anser därför att dessa förändringar har gjort situationen mycket bättre än den var tidigare.

Välj en sport med omsorg. Fusk och fel kan lättare upptäckas med hjälp av dagens teknik, till exempel genom att detonera Tjuvstartare eller prestationshöjande droger i idrottares händer.

Förbättrar en persons förtroende för andra. Modernt förtroende kan inte förstås. Faktum är att det är lika viktigt att använda den inom olika idrotter som att använda den på många andra sätt.

Några exempel på utrustning som har skapat tekniska prejudikat med betydande inverkan på spelets olika aspekter är tennisracketar, golfklubbor och skidor. Särskilt golfklubbor har under loppet av bara några få decennier genomgått en enorm förändring som har gjort det möjligt att slunga bollen längre och högre.

Fortsätt läsa

Sport

Teknik som går hand i hand med sport!

Publicerad

En bild på sport teknik

Nedan kommer vi gå igenom våra absoluta bästa tips gällande teknik som passar den sportiga och aktiva. Allt i från mobilskal till pannlampor kan hjälpa dig och ditt sportliv att prestera bättre!

Multifunktionella mobilskal

Multifunktionella mobilskal

Ett mobiltelefonsskydd är mer än bara en modern accessoar.

Om du tappar din telefon när du springer nerför en backe kan ett telefonskal hjälpa till att mildra stöten och förhindra att telefonen krossas. De flesta mobiltelefoner kan utrustas med ett skyddshölje. Du kan köpa ett telefonfodral i en fysisk butik eller på nätet.

Hörlurar

Hörlurar

När man tränar ensam föredrar de flesta att ha någon form av hörlurar i öronen. Oavsett om du tränar ensam eller tillsammans med en vän är det ett utmärkt sätt att höja humöret genom att sätta igång med musik eller lyssna på podcasts eller ljudböcker.

Om du ska använda hörlurar när du tränar ska du se till att de sitter på plats när du rör dig. En uppsättning över-örat-hörlurar kan hjälpa till att hålla hörlurarna på plats när du rör dig mycket, t.ex. när du joggar. Om du däremot gillar att promenera snarare än att springa kan in-ear-hörlurar vara den perfekta lösningen för dig.

Pannlampa

Pannlampa

En lampa är ett måste för alla som planerar att göra några utomhusaktiviteter i vinter. Med hjälp av remmar lyser en lampa upp vägen framför dig i mörkret.

I mörkret gör en pannlampa det möjligt för dig att se den väg du joggar, cyklar eller går på. Pannlampor är en bra investering om du någonsin har velat träna utomhus i mörkret men inte har velat göra det på grund av mörkret.

Appar

Appar

Du kan göra din träning roligare genom att använda någon av de många användbara applikationer som finns tillgängliga för mobila enheter. Om du går en promenad eller springer utomhus kan du använda en av dessa för att hålla koll på din sträcka och ditt tempo.

Med dessa program kan du hålla koll på ditt tempo och se hur långt du har kommit. Dessutom finns det program som visar hur du kan genomföra olika träningspass hemma. För personer som utövar yoga i olika former finns det program som rekommenderar yogaställningar och avslappningstekniker. Sök efter ”motion” på App Store eller Google Play för att hitta en lämplig app för din träning. Du kommer på nolltid att presenteras för en mängd olika alternativ.

Fortsätt läsa

Sport

Mental träningscoach: Vad det är och hur du kan bli en!

Publicerad

Mental träningscoach

Elitidrottare anlitar ofta en tränare för att hjälpa dem att förbättra sin mentala styrka. När det gäller att tävla och uppnå dina mål är ditt mentala och psykologiska tillstånd avgörande.

Det är lätt att hitta en träningscoach, och även om de kanske har en viss formell utbildning är det deras praktiska erfarenhet som verkligen skiljer dem åt när det gäller att vägleda människor uppåt på karriärstegen.

Vad behöver du som coach veta?

Oftast har en effektiv coach en lång historia av att utbilda och träna andra. De kanske tidigare har tävlat i en sport och utvecklat en förkärlek för specifika färdigheter eller motivationsstrategier. Företag och ledningsgrupper kan nå nya höjder av framgång genom att lyssna på en träningscoachs föreläsningar om hur man ska tänka.

För att bli mental coach behöver du inte gå på högskola, även om Hpguiden.se har hjälpt många människor med olika utbildningar i bakgrunden.

Vad innebär detta egentligen?

Vad innebär detta egentligen?

En mental coachs uppgift är att inspirera och motivera dig, inte bara på gymmet utan i alla aspekter av ditt liv. Därför kan de råd som ges här användas av vem som helst, oavsett om det rör sig om enskilda personer eller anställda i ett företag.

En idrottstränare är en person som arbetar för ett visst lag och deltar i träningar och matcher för att uppmuntra och inspirera spelarna. De sätter upp både personliga och träningsrelaterade mål.

Träning för ett maraton kanske står på din lista över saker att göra, men du återhämtar dig för närvarande från en skada. Några månaders träning under ledning av en tränare kan hjälpa dig att börja komma igång.

Med andra ord är en träningscoach inte en personlig tränare, utan snarare en person som är en blandning av de två. Träningscoacher kan vara dyra, men de kan ge dig den extra knuff du behöver för att komma igång med din nya livsstil.

Fortsätt läsa
Annonsering

Trendar

Copyright © 2022 Direktnytt.se